חפש עורך דין לפי תחום משפטי
| |

פרץ נ' חברת פרטנר תקשורת בע"מ ואח'

תאריך פרסום : 05/09/2011 | גרסת הדפסה
רע"צ
בית משפט השלום תל אביב - יפו
30116-08-11
05/09/2011
בפני השופט:
משה סובל-שלום ת"א

- נגד -
התובע:
אידית פרץ
הנתבע:
1. חברת פרטנר תקשורת בע"מ
2. לאומיצ'ק שותפות מוגבלת
3. אריה שטינצברג
4. פלאפון תקשורת בע"מ
5. אי.אר.אן בע"מ
6. בנק הפועלים בע"מ
7. אדיב נסרה
8. זג נכסים בע"מ בע"מ
9. קלאבמרקט
10. בנק דיסקונט לישראל בע"מ
11. קלאב מרקט רשתות ושיווק בע"מ
12. איי.אי.ג'י בע
13. מ
14. ישראכרט בע
15. מ

החלטה

1.בקשת רשות ערעור על החלטתה מיום 10.7.2011 של כב' רשמת ההוצל"פ גב' כלנית שפירא שדחתה את בקשתה של המבקשת להקטין את סכום החיוב החודשי והכרזתה בתור חייבת מוגבלת באמצעים.

לא מצאתי שיש צורך בתגובה לבר"ע שכן דינה להדחות בהתאם לתקנה 119 (ז( לתקנות ההוצאה לפועל.

2.החלטתה של הרשמת נתנה לאחר דיון וחקירת יכולת ונקבע כי המבקשת לא הרימה הנטל להוכיח כי אין ביכולתה לעמוד בתשלום שנקבע.

יצויין כי החיוב בתיק האחוד הינו 900 ₪ לחודש והמבקשת מבקשת להפחיתו לסך של 250-200 ₪ לחודש ולצרף תיקים נוספים לתיק המאוחד באופן שסך כל החובות יגדל כמעט פי שלושה מהחוב בתיק האיחוד המקורי.

3.המבקשת מציינת כי בעת שהיתה נשואה השתכר בעלה כחמשת אלפים ₪ לחודש אך בחקירתה בפני הרשמת ציינה כי מקבלת מזונות בסכום הנ"ל כך שמבחינה זו לא פחתו ההכנסות.

עוד יצויין ככל שלא תעבוד המבקשת הרי שתהא זכאית לדמי אבטלה ו/או הבטחת הכנסה באופן שסך כל הכנסותיה לא יפחתו מההכנסות קודם לגירושין.

4.הכרזת חייב בתור מוגבל באמצעים הינה בשיקול דעת הרשם וכאשר צברה המבקשת חוב בתיק האחוד, בדין סרבה הרשמת להכריז על המבקשת כמוגבלת באמצעים ולצרף תיקים נוספים לתיק האיחוד.

תיק אחוד איננו עיר מקלט לחייבים.

5.רק לאחר שתשלים המבקשת את כל פיגוריה בתיק האחוד תהא רשאית לשוב ולבקש הרחבת תיק האחוד ולהכריז עליה כמוגבלת באמצעים.

ככל שתוגש בקשה כאמור יתקיים דיון בפני הרשמת ולדיון יוזמנו כל הזוכים ובדיון תתברר אף יכולת התשלום של המבקשת.

על המבקשת לשלם את כל חוב הפיגורים, לרבות התשלומים השוטפים עד ליום 31.10.2011 שאם לא כן יש להורות על פיזור תיק האחוד.

6.הבקשה למתן רשות ערעור נדחית.

בנסיבות – אין צו להוצאות.

ניתנה היום, ו' אלול תשע"א, 05 ספטמבר 2011, בהעדר הצדדים.

התוכן בעמוד זה אינו מלא, על מנת לצפות בכל התוכן עליך לבחור אחת מהאופציות הבאות: הורד קובץ לרכישה הזדהה

בעלי דין המבקשים הסרת המסמך מהמאגר באמצעות פניית הסרה בעמוד יצירת הקשר באתר. על הבקשה לכלול את שם הצדדים להליך, מספרו וקישור למסמך. כמו כן, יציין בעל הדין בבקשתו את סיבת ההסרה. יובהר כי פסקי הדין וההחלטות באתר פסק דין מפורסמים כדין ובאישור הנהלת בתי המשפט. בעלי דין אמנם רשאים לבקש את הסרת המסמך, אולם במצב בו אין צו האוסר את הפרסום, ההחלטה להסירו נתונה לשיקול דעת המערכת
הודעה Disclaimer

באתר זה הושקעו מאמצים רבים להעביר בדרך המהירה הנאה והטובה ביותר חומר ומידע חיוני. עם זאת, על המשתמשים והגולשים לעיין במקור עצמו ולא להסתפק בחומר המופיע באתר המהווה מראה דרך וכיוון ואינו מתיימר להחליף את המקור כמו גם שאינו בא במקום יעוץ מקצועי.

האתר מייעץ לכל משתמש לקבל לפני כל פעולה או החלטה יעוץ משפטי מבעל מקצוע. האתר אינו אחראי לדיוק ולנכונות החומר המופיע באתר. החומר המקורי נחשף בתהליך ההמרה לעיוותים מסויימים ועד להעלתו לאתר עלולים ליפול אי דיוקים ולכן אין האתר אחראי לשום פעולה שתעשה לאחר השימוש בו. האתר אינו אחראי לשום פרסום או לאמיתות פרטים של כל אדם, תאגיד או גוף המופיע באתר.



שאל את המשפטן יעוץ אישי, שלח את שאלתך ועורך דין יחזור אליך
*
*
*
*

חיפוש עורך דין לפי עיר

המידע המשפטי שחשוב לדעת – ישירות למייל שלכם!
הצטרפו לניוזלטר וקבלו את כל מה שחם בעולם המשפט
עדכונים, פסקי דין חשובים וניתוחים מקצועיים, לפני כולם.
זה הזמן להצטרף לרשימת התפוצה
במשלוח הטופס אני מסכים לקבל לכתובת המייל שלי פרסומות ועדכונים מאתר פסק דין
הוקם ע"י מערכות מודרניות בע"מ